Aktywne Wpisy
masonios72 +50
yourgrandma +54
#wykopoweprzeboje
Sorki, że dopiero teraz wstawiam wpis, ale wczoraj pochłonął mnie Puchar Polski (ʘ‿ʘ)
Tak czy siak, wygrała propozycja przebojów lat 80. ale "na bis", czyli obecnym systemem (bo ten 6 lat temu był inny xd). Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA
Sorki, że dopiero teraz wstawiam wpis, ale wczoraj pochłonął mnie Puchar Polski (ʘ‿ʘ)
Tak czy siak, wygrała propozycja przebojów lat 80. ale "na bis", czyli obecnym systemem (bo ten 6 lat temu był inny xd). Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA
różnica między ekuz a jakimś axa jest taka, że w ubezpieczeniach turystycznych są limity górne świadczeń. dwa, UT mają to do siebie, że jak coś ci się stanie, to oni prowadzą sprawę. więc, albo cię umówią do lekarza gdzieś blisko, albo
https://www.warta.pl/kalkulator/ubezpieczenie-turystyczne/twoja-podroz?p=WYKOP
P.S ja bym się w AXA nie ubezpieczył na wyjazd ¯\_(ツ)_/¯