Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +115
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Graner +38
Dajmy na to jadę do kumpla, podrzucić mu coś tam, ale zajmie to minutę, dwie i wracam (odległość to ~3km)
#bolt #uber #taxi #freenow
tak by było najrozsądniej... ale
z jednym się kiedyś dogadałem to kazał zmienić se cel podróży, czy coś, nie widziałem tego, wziął, coś tam naklikał i pojechaliśmy dalej.
Ps. Wtedy trafiłem na Polaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wybierasz, gdzie chcesz jechać i jako ostatnie miejsce dodajesz, gdzie będziesz odstawiony. u mnie to koszt dodatkowych 6 PLN na ~18