Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@throwaway2137: mega się na nim zawiodłem na tym mundialu a to głównie z niego byłem dumny bo taka wizytówka i #!$%@?ł taką kaszanę, nigdy nie istniał w ważnych meczach i tak już zostanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Neneszo: Oglądam filmik, 1:40, Lewandowski strzela 1. gola dostawiając nogę xDDDD

a powiedz mi kto dorasta Messiemu?

@Fandolores: Suarez w sezonach 13/14 i 15/16, Mbappe teraz, Neymar miewał momenty geniuszu, ale ogólnie mało kto i raczej na krótko. Lewandowski się do tego grona nigdy nie zaliczał.
@Anthermil: akurat Suarez to poziom Lewandowskiego. Cała reszta z wymienionych to nie klasyczna 9tka, więc nie ma co porównywać.
A wracając do Lewego nie wiem skąd u ciebie tyle jadu w jego kierunku. Dla mnie to prawdziwy Pan piłkarz
@Neneszo: Jakiego jadu? Piszę jak jest. Lewy to świetna 9 jak zespół jest dobry i kreuje sytuacje to Lewy strzela, ale żeby samemu coś znaczącego zrobić, to już tak średnio.

A Suarez w prime wprost przeciwnie, gole, asysty, kreowanie szans kolegom itd. Gość w pojedynkę niemal wywalczył LFC mistrzostwo. Nie wyobrażam sobie, żeby Lewy na jego miejscu był w stanie zrobić to samo. Lewy to inny typ napastnika - gorszy i