Aktywne Wpisy

rales +1774
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

#traficar #carsharing #tuchow #tarnow
Komentarz usunięty przez autora
1. W Tarnowie nie ma Traficara. Najbliższa strefa jest w Krakowie.
2. Przejazdy między strefami są ok, bez żadnych opłat. Jakbyś chciał wypożyczyć w Warszawie i zwrócić w Tarnowie to dodatkowa opłata za zwrot poza strefą to jest 100zł za dobę postoju (do momentu odebrania auta przez operatora) + 2zł/km za przejazd do miasta do którego auto jest przypisane, czyli do Warszawy.