Aktywne Wpisy

zyxinx +1681
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą

źródło: po akcji
Pobierz
CoDwa +373
Gastronomia w Polsce:
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10

źródło: 51tbTAc_huopFuFqQOrZLx84lcY0vIM9VUJDdweO,wat
Pobierz
źródło: comment_1671621359LhCxnMRrrOeAj2lTn9VAWg.jpg
Pobierzniestety biedota intelektualna nigdy się nie nauczy
@Alinous: to kierujący pojazd musi mieć linie żeby ogarnąć wzrokiem czy tramwaj się zmieści? jakieś wyższe wyliczenia matematyczne trzeba
@Alinous: więc poruszmy drugą kwestie, tak ciężko wzrokiem ocenić czy pojazd wystaje?
jak masz zaśnieżoną drogę to walisz środkiem bo nie widzisz linii?
@Alinous: Tutaj wcale nie widać, że tył auta i lusterko jest praktycznie na równi z prawym torem, rzeczywiście kierujący tutaj potrzebuje linie, bo inaczej to nie ma opcji żeby ocenić
źródło: comment_1671622109q2UqiR9Vk0Omy5i0dGlU7S.jpg
Pobierz@gumiorek: mnie argument o linii także nie przekona bo....w lecie także się święte krowy zesrają mimo pięknie widocznej linii.
Twierdzisz, że projekt jest zły bo dzban nie widzi że kolo lub lusterko ma na równi z szyną, a z drugiej strony auta ma tyle miejsca że mógłby się położyć?
Jeśli rzeczywiście tak jest i na ul. Długiej samochody regularnie blokują tramwaje, a na innych ulicach nie blokują, to coś musi być gorszego w projekcie ul. Długiej.
Założenie że kierowcy myślą
@Andczej: Tak, to bardzo odważne założenie. Doświadczenie podpowiada mi, że zawsze jakiś % nie myśli.