Aktywne Wpisy

ApuApustaja +29
Początek specjalnej operacji wojskowej. 2,5 tysiąca użytkowników wykopuje fejka z z tak zwanym duchem Kijowa. Jak widać najbardziej pożądane są tutaj dezinformacja i propaganda. Będzie tego więcej
#ukraina
#ukraina

BlueTony +125
Jako czterolatek w przedszkolu grałem Jezusa na jasełkach. Najpierw mnie biczowali, a potem przybijali do krzyża na którym musiałem wisieć co niedziele, ale macie racje jakbym zobaczył drag queen to dopiero by mi namieszało w głowie.
#szkola #bekazkatoli #heheszki
#szkola #bekazkatoli #heheszki
#przegryw #depresja
Do bólu, cierpienia oraz traum jestem po prostu przyzwyczajony - to jedyny +. Ehh, za 2h do kołchozbazy.
@KapitanOmnadren250: Przyzwyczaisz sie, jak ja.
@KapitanOmnadren250: U mnie magik nie wchodzi w gre, ale zamiast magika jest totalne zobojętnienie. Mam takie dni, w których cały dzień mogę sie nie odezwać słowem. Nawet wolałbym sie kompletnie nie odzywać.
@RetNom: Mądre słowa miras. Jestem za.
Nie ma mowy. Śmierć matki zmiecie mnie z planszy. Umrę albo oszaleję od poczucia winy, wstydu, wyrzutów sumienia i smutku. Już teraz samo patrzenie na nią, schorowaną, przepracowaną, nieszczęśliwą, zamartwioną powoli mnie wykańcza. Przecież ja nawet teraz nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Nie mogę jej w żaden sposób pomóc i przynieść choć trochę ulgi. Nie potrafię stawić czoła żadnym problemom. Mój mózg jest nauczony ucieczki,
Przestań uciekać. I tak kiedyś wszyscy umrzemy ...
Z tego człowieka, którym byłem kiedyś zostały strzępy. Przyzwyczaiłem sie do bólu, samotności i do wielu innych.
Bo za
Nie umiem i nigdy się na nic takiego nie zdecydowałem. Jak już, to idę w autodestrukcję.
Tak, myśli w mojej głowie roją się 24/7. Nie pozwalają mi na podjęcie nawet najprostrzej decyzji.
@bojee_siee: Jakie sk##wiele... Rozumiem cie.
Nie polecam robić magika, bo nawet nie wiesz ile rzeczy fizjologicznych wpływa na twój aktualny stan w jakim jesteś. Słaba dieta, niedobór witamin, minerałów (choćby jod którego niedobór jest dosyć powszechny w polsce). Zdarzenia negatywnie wpływające na twoje emocje poddadzą testowi twoje braki w zdrowiu. Musisz o siebie zadbać żeby móc w pełni swoich możliwości fizycznych i