Wpis z mikrobloga

Jak tak czytam te "ustawki" i teorie na temat ze niby pudzian sie podłożył to aż mi smutno i zastanawiam sie czy ja nadal na wykopie jestem... wydaje mi sie ze wykop stal sie siedliskiem wszystkowiedzacych znawcow w kazdej dzienidzie. Siedzę w sportach walki od dziecka i ogladam gale od tych pierwszych ufc i pride do tych mniejszych jak ksw... dzisiaj czytajac o tym jak niemal wszyscy jak jeden mąż mowią ze mamed nie wygral tego slusznie to az mi mysl przez glowe przechodzi czy nie skasowac swojego prawie 14letniego konta... bo wykop sie zmienił strasznie i nie uwazam tego przez to ze mam roznice w zdaniach z pozostalymi ale patrze na ogół wypowiedzi i gołym okiem mozna zobaczyc ze poziom ludzi tutaj drastycznie spadł konczy sie era wykopu niestety....
#ksw
  • 27
  • Odpowiedz
no to dawaj teraz, znawco - czemu się rozłożył? Z jakiej sztuki walki pochodzi ta zagrywka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@owocliczi: Ale o co ty go pytasz? 14 lat konto, nie używane. Nigdy nie wypowiadał się o tematach mma a nagle incydent kałowy bo łolaboga ktoś zarzuca ustawke.

Wielkie biznesy jak ufc czy pride za, którym stała yakuza na pewno nigdy nie posunęły by się do
  • Odpowiedz