Aktywne Wpisy
Badmanek +284
Zawsze fajnie się czyta wpisy osób, które sympatyzują z rosją. Jakie to musi być dla nich ciężkie, że muszą teraz pisać o Tym jak Putin się zemści, jak to Ukraińska ofensywa nic nie da.
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
SarahC +5
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #toksycznameskosc
@BayzedMan: To zależy jaki jest kontekst. Jeśli ktoś sam z siebie wyzywa to nie. Ale jeśli to tylko odpowiedź na wyzwiska o #!$%@? i książętach to kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
Komentarz usunięty przez autora
@nowywinternetach: Kontekst jest taki, ze wykopki podsycaly fejkowa afere i w rezultacie przyszlo tylko 10-15 osob na protest xDDD
Nawet nie wiadomo czy sam organizator wgl przyszedl LMAO
Ksiezniczki nawet na protest nie poszly, a moze to byly boty
@BayzedMan: Prawdziwą, biorą mężczyzn po cichu na przymus szkoleń z przysięgą.
@nowywinternetach: Przymusowo biora do aktywnej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BayzedMan: Po przysiędze jesteś w pseudopasywnej, czyli aktywnej.
Dwa, wgl nie kupuje tej twojej wymowki.
Trzy, zderzyliscie sie z rzeczywistoscia.
Wasza afera okazala sie wydmuszka, nic nie warta w zyciu realnym, ktorej prawdziwi ludzie nie kupili i nie pokazali sie na protescie, tak po prostu po ludzku. xD
Gnije z was boty niesamowicie, spamowaliscie tag kilka tygodni po kilka tysiecy wpisow dziennie, a jak przyszlo
@Laukaer obstawiam, że jesteś bywalcem tagu przegryw, nie mnie Ciebie oceniać, ale wiadomo, że wyśmiewanie nie jest ograniczone tylko do jednej płci i z tym się absolutnie zgadzam. Mi w tym wpisie chodzi o "prawdziwych mężczyzn", "samców alfa", dla których to prawdziwy facet powinien chodzić na siłke i oglądać tylko sport, a prawda jest taka,
@Tratak: Fair enough, zwracam honor Tobie
@BayzedMan: uuuu ten co wyzywa wszystkich od onuc znowu dzieli polaków którzy nie podzielają jego poglądów. Jednak nie potrzebnie wypuszczałem Cię z czarno pożyteczny i****o Putina :D
@Tratak: A jak jest mowa o męskiej depresji czy samobójstwach, to na wykopie jest zawsze zwalanie winy na kobiety, nawet teraz wisi takie
Komentarz usunięty przez moderatora