Wpis z mikrobloga

To zależy jaki jest kontekst. Jeśli ktoś sam z siebie wyzywa to nie. Ale jeśli to tylko odpowiedź na wyzwiska o #!$%@? i książętach to kto sieje wiatr ten zbiera burzę.

@nowywinternetach: Kontekst jest taki, ze wykopki podsycaly fejkowa afere i w rezultacie przyszlo tylko 10-15 osob na protest xDDD
Nawet nie wiadomo czy sam organizator wgl przyszedl LMAO

Ksiezniczki nawet na protest nie poszly, a moze to byly boty
  • Odpowiedz
Prawdziwą, biorą mężczyzn po cichu na przymus szkoleń z przysięgą.

@nowywinternetach: Przymusowo biora do aktywnej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie, to dlatego, że mężczyznom wstyd protestować to po primo, a po drugie dlatego, że nagłośnienie było żadne. Gdyby to była afera polityczna gdzie np 5 partii byłoby przeciwko pis to szybko by się zebrano.

No ale wszystkie partie
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: Nie ma czegos takiego jak przymuszenie do aktywnej rezerwy to po pierwsze.
Dwa, wgl nie kupuje tej twojej wymowki.
Trzy, zderzyliscie sie z rzeczywistoscia.

Wasza afera okazala sie wydmuszka, nic nie warta w zyciu realnym, ktorej prawdziwi ludzie nie kupili i nie pokazali sie na protescie, tak po prostu po ludzku. xD

Gnije z was boty niesamowicie, spamowaliscie tag kilka tygodni po kilka tysiecy wpisow dziennie, a jak przyszlo
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@BayzedMan nie, nie jest okej. Ale ja go też nigdy nie wyśmiewałem z tego powodu
@Laukaer obstawiam, że jesteś bywalcem tagu przegryw, nie mnie Ciebie oceniać, ale wiadomo, że wyśmiewanie nie jest ograniczone tylko do jednej płci i z tym się absolutnie zgadzam. Mi w tym wpisie chodzi o "prawdziwych mężczyzn", "samców alfa", dla których to prawdziwy facet powinien chodzić na siłke i oglądać tylko sport, a prawda jest taka,
  • Odpowiedz
Ksiezniczki nawet na protest nie poszly

@BayzedMan: uuuu ten co wyzywa wszystkich od onuc znowu dzieli polaków którzy nie podzielają jego poglądów. Jednak nie potrzebnie wypuszczałem Cię z czarno pożyteczny i****o Putina :D
  • Odpowiedz
A potem takim się obrywa przez to, że nie są stereotypowymi twardzielami ( ͡° ʖ̯ ͡°) a najczęściej są oni wyśmiewanie wśród naszej płci przez takich oto toksycznie męskich. Potem nie ma się co dziwić, że sporo osób ma depresje czy inne zaburzenie.

@Tratak: A jak jest mowa o męskiej depresji czy samobójstwach, to na wykopie jest zawsze zwalanie winy na kobiety, nawet teraz wisi takie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Upośledzone jednostki zwalają winę na cały świat, to tylko loteria, którego motłochu akurat zbierze się więcej i na którą grupę padną obelgi. Przy tematach męskiej depresji nie brakuje wyzywania od #!$%@? facetów nią dotkniętych, więc nie tylko obwiniane są kobiety. Odpady zawsze znają pretekst i moment, by próbować sobie podbić kruche ego, a za wyśmiewanie tak poważnego tematu można ich tylko prądem...
  • Odpowiedz
@Tratak: interesujące, że przy okazji komentarzy Żukowskiej czy Gozdyry nikt nie formułował teorii że toksyczna kobiecość to realny problem. Tylko męskość może być toksyczna? Monopol jaki ma to określenie zdecydowanie wskazuje na takie przekonanie jego użytkowników
  • Odpowiedz