Wpis z mikrobloga

Czy ktoś przeszedł z was całą Zeldę BOTW bez pomocy poradników?
Udało mi się rozwalić Vah Medoh, ale bez guide'a bym w życiu tego nie rozpykał. A przypuszczam, że kolejne Divine Beasty wcale nie są łatwiejsze

#zelda #botw #nintendoswitch
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@damienbudzik: ja niestety też musiałem wspomagać się poradnikami. Nie mam do takich zagadek cierpliwości i ciężko byłoby mi to ogarnąć bez pomocy. Pomimo tego i tak zabawa w tej grze była dla mnie przyjemnością :)
  • Odpowiedz
@damienbudzik:
Jak zazwyczaj staram się nie używać poradników tak tutaj parę razy musiałem użyć. Pogubiłem się na pustyni,w słoniu i nie umiałem pokonać ostatniego bossa.
  • Odpowiedz
@damienbudzik: Generalnie wszystkie bestie udało się przejść bez solucji, pare razy ginąc przy każdej, poza tym bosem na bestii miotającym pręty z elektrycznością. No nie mogłem rozkminić co mam z tym zrobić, żeby go ubić xD.

Do shrine'ów nie miałem cierpliwości i pod koniec leciałem z mapką.
  • Odpowiedz
@damienbudzik: Zelde przeszedłem 2 razy. Nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby użyć poradnika, jakoś tak wszystko poszło praktycznie za pierwszym podejściem. Ogólnie gry Nintendo są proste strasznie, Zelda jest chyba "najtrudniejsza".
  • Odpowiedz
@damienbudzik: Przeszedłem całość w zasadzie bez żadnych solucji czy poradników. Jedyne w czym się musiałem wspomóc to znalezienie 2 ze 120 shrines (118 znalazłem sam), 4 shrines questów (38 znalazłem sam) i 9 side questów (67 znalazłem sam).
Cała reszta 100% samodzielnie.
  • Odpowiedz
@ambro90: Zelda Cię w-------a? Dziwne, dla mnie to jedyna gra która jest trochę wymagająca ale w takim stopniu że odpręża, i to bardzo. Może spróbuj jeszcze raz ;)
  • Odpowiedz