Aktywne Wpisy
mmenelica +83
Czyli chcecie powiedzieć, że Stanowiski zaaranżował filmik, który nie było fejkowy (brak AI, brak fabrykacji, brak manipulacji montażem), a następnie nagrał 30-minutowy odcinek, na którym wyśmiewa ludzi, którzy uznali go za prawdziwy?
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
zabolek +405
Pytanie proste czy karta dźwiękowa sound blaster audigy sb 0090 jest lepsza niż te integrowane na płycie głównej? Chodzi głównie o casualowe oglądanie youtube czy słuchanie muzyki
#komputery #pcmasterrace
Trzeba by poszukać tej konkretnej co masz testów
Jeżeli masz możliwość to sprawdź, podłącz słuchawki i posłuchaj jak gra jedna i druga i co Ci odpowiada.
https://ithardware.pl/poradniki/czym_sie_roznia_uklady_audio_na_plytach_glownych-3494-1.html
Ja np. miałem kiedyś płytę główną Asusa pod AMD i kosztowała wtedy jakieś 350 zł, miała zdecydowanie lepszą integrę niż późniejszy i mój obecny Asrock B150 pod skylake'a. Posiadam dedykowaną asus xonar DX, która miażdży tą obecną integrę, a w stosunku do poprzedniej jest lepsza, ale różnica jest już bardziej subtelna.
Zasadniczo w różnicy chodzi o zdolność
@TripBTW @JunkieXL jeśli karta ma służyć do słuchania muzyki przez słuchawki to oczywiście, że współczesne integry będą lepsze. Natomiast jeśli ktoś lubi sobie amatorsko bawić się dziwkkem/muzyka to ten sound blaster zjada na śniadanie każda itegrę