Wpis z mikrobloga

Siedząc na wykopie od roku niczego większego się już nie spodziewam i myślałem że już nic mnie nie zdziwi aż do wczoraj, bowiem bronienia sorka i jego akcji z wciskaniem zagrzybionych mieszkań w UK to ja się nie spodziewałem, i jeszcze ta pogarda do biedniejszych rodaków, tak typowo po kucowemu xD

#codziennykonfiarz 149/???

#bekazprawakow #bekazkuca #shitwykopsays #glownacontent #neuropa #uk #sorek #sorekcharityltd #heheszki #wykop #phallusimpudicus
D.....r - Siedząc na wykopie od roku niczego większego się już nie spodziewam i myśla...

źródło: comment_1671101154T3ec7jfpC4hQhw6X0TRsVR.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013: nie wiem, ale zauważyłam, że większość użytkowników którzy przypisują sobie pasek niezgodny z płcią, najzwyczajniej w świecie ma coś nie tak z deklem. Nie mówię że wszyscy, ale znaczna większość; że tak powiem - taka skromna obserwacja z mojej strony, całkowicie subiektywna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zauważyłam, że większość użytkowników którzy przypisują sobie pasek niezgodny z płcią, najzwyczajniej w świecie ma coś nie tak z deklem.

@Sandrinia: a ja zauważyłem, że większość która tak robi to k0nserwy. Hmmmmmmmmmmmmmmm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mordo pokazy garnków dla emerytów to żaden scam. Po prostu wykorzystują fakt, że emeryci nie czytają umów i potrzebują garnków.

@aegispolis: To jest kwintesencja tego o co walczy Konfederacja. KAZDA umowa jest dobra, jeśli tylko obie strony się na nią zgadzają.

Oni najchętniej chcieliby powrotu lat 2012-2014 jak były artykuły w prasie że np. Ochroniarz pracuje gdzieś na oderwanym od cywilizacji skrawku ziemi za 3,50 w betonowej budzie.

https://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,20690992,bezdomny-ochroniarz-na-sluzbie-za-3-50.html
  • Odpowiedz