Aktywne Wpisy
Graner +30
h4tor +4
#famemma adamczyk ma najbardziej #!$%@?ą społeczność w internecie, wyobraźcie sobie karaczan tylko na sterydach, mieszają go z błotem od lat, zamiast zlewowania zamawiają mu glovo na porządku dziennym, zamiast ocetów tworzą kompromitujące go treści w internecie, obrali sobie za zadanie zniszczyć jego psychikę a każdy kto się z nim zadaje kończy dzięki jego widowni z depresją
dziwi mnie że jeszcze nikt go nie wkręcił w frikowy świat
dziwi mnie że jeszcze nikt go nie wkręcił w frikowy świat
OK. To mówię ja, Czesław Michniewicz. Jeżeli pozostanę selekcjonerem, rezerwujcie sobie bilety do Niemiec na Euro 2024. Pojedziemy na Euro, ale warunek jest jeden – muszę być dalej selekcjonerem.
No w końcu ktoś kompetentny jasno powiedział w jakiej znajdujemy się sytuacji. Na szczęście prezes Kulesza dzwonił już do innego fachowca, Macieja Skorży i ten skutecznie wybił mu z głowy wszystkie durne pomysły co zmiany selekcjonera. Tak że ja już forsę na bilety na Euro 2024 mam odłożoną, do półfinału włącznie. Też wam radzę to zrobić jeśli chcecie obejrzeć na żywo historyczny sukces Polaków pod wodzą Kazimierza Górskiego XXI wieku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#reprezentacja #pilkanozna #mecz
A ty co wolisz?
@kwmaster: A po co ci 1 miejsce, skoro 2 druzyny wchodza, a dodatkowo sa baraze jeszcze czyli nawet z 3 miejsca mozna awansowac.