Wpis z mikrobloga

Pad od Xbox One będzie działać bez problemu na Xbox Seires S?

Ogólnie mało gram i szkoda i 300 złotych na nowy pad od xbox series s i wolałbym kupić jakąś używkę z wersji One.

Ogólnie potrzebuje jakiekolwiek czarnego pada, polecicie coś?

Ja z całego serca odradzam kupować pady od Kruger&matz a szczególnie te modele Warrior, to jest totalny syf na którym nie da się grać a zapłaciłem za to chyba z 180 złotych gdy wykonanie tego jest podobne w padach co w marketach za 40 :X

https://allegro.pl/oferta/pad-kruger-matz-warrior-xbox-one-pc-bezprz-12773144369

#xbox #xboxone #xboxseries
  • 9
  • Odpowiedz
@ps0lak: Nawet nie wiedziałem że to polska marka no ale pewnie składają po prostu z chińskich tanich podzespołów produkty i to tyle, dlatego są gówniane ale za to droższe od chińskich xDDD
  • Odpowiedz
@Syskiev: dawać 180 za to gówno bo pdp to gówno, miałem to 1 dzień...
@Lesrley: ceny padów sa kosmicznie niskie. 2 lata temu dałęm 150 zł za pada od xO stan idealny i nadal działa i właśnie używam go jako 2 pada do XSS tak więc potwierdzam, że działa wszystko aczkolwiek ja Ci radze kupić pada od series. Niby nic, a jest różnica, troche mniejszy, imo inaczej leży, lepiej chodzą
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: Dwa lata temu były, nowy w sklepie za 180 szło dostać, a teraz po 250 są.

bo pdp to gówno

Używałem 2 lata, jedyna różnica między oryginalnym z XO to głośność, mocniejsze naciskanie przycisków dawało takie głuche kliknięcie gdzie oryginał nie miał z tym problemu.
  • Odpowiedz