Nitrozyniak po zbanowaniu na YT: nie muszę streamować, mam wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia i projektów Nitro dzisiaj: #famemma #nitro #nitrozyniak
@qwe_: Wykopki wczoraj: i dobrze, mleko zbanowane essa Wykopki dziś: *śledzimy wszystkie platformy, social media, radar na cały internet w poszukiwaniu mleka* XDDDDDD
@qwe_: A niech se tam siedzi. Byleby zniknął z YT i jest dobrze. Na początku będzie miał dobre ilości widzów, a potem stopniowo będzie spadać. Będzie jak z Rafonixem, który dziękował za każdy upvote ( ͡°͜ʖ͡°)
@Noggenfogger: raczej tak nie bedzie, Nitro ma ogromna spolecznosc cos jak Wardega i oni pojda tam gdzie oni i beda tam ogladac. Zobacz ile biletow czy ppv sprzedawali na fame czy ile osob oglada u nich konfy. Nie mozna porownywac jakiegos plebsu jak Rafon. Kto to wgl jest, ja o nim uslyszalem i zobaczylem gdzies wlasnie z tagu.. nie wiem jaka on mogl miec widownie
Nitro dzisiaj:
#famemma #nitro #nitrozyniak
Wykopki dziś: *śledzimy wszystkie platformy, social media, radar na cały internet w poszukiwaniu mleka* XDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
a niech se strimuje na jakies smieciowej platformie. wazne ze mi nie wyskakuje w proponowanych na youtube :)
xD
urojenia trzeba leczyc a nie pielegnowac
@WykopanyDzon: przerosło xD