Aktywne Wpisy
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Co zrobić jak bocian puka w okno codziennie? (・へ・)
Najwazniejsza natomiast informacja z tego filmiki jaki wam podrzucam jest to, ze Rafalek sie wysprzeglil, ze jada do szpitala do Jozka. Widmo tego, ze nasz zielony patalach w koncu zazna co to znaczy placic czynsz za mieszkanie, gaz, wode, prad, jedzenie a nie dostawac tego wszystkiego na farta od ojca jest coraz blizsze. Majorek chwilo zwolnil prycze u Kononowicza takze ja bym panie Rafale pomyslal przyszlosciowo i moze wykorzystal okazje i zainstalowal sie na Szkolnej juz teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiscie jak cos to filmik tylko z adblokiem klikac co by kleszcz nawet grosza nie zarobil.
#kononowicz
Te jego wpisy i odpowiedzi na pytania pełne manipulacji i chamskiej buty, a połowa przywłaszczona od innych mimo iż niewiele wie
Majorek chwilo zwolnil prycze u Kononowicza takze ja bym panie Rafale pomyslal przyszlosciowo i moze wykorzystal okazje i zainstalowal sie na Szkolnej juz teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wcale bym się nie zdziwił jakby ten kreci ryj zainstalował się nawet na podwórku, na miejscupo nerko chociażby. Już widzę jak zaczyna opłacać rachunki wyłącznie ze swojej kieszeni xdd