Wpis z mikrobloga

@essos: to takie małe zjeby które są takie same jak i on bo sam je wychowowywal na takim #!$%@? umysłowym. Ale warto walczyć z tym by to #!$%@? nie szerzyło się dalej i kolejne takie twory nie powstawały w internecie
@DEJW88: @ziko100: Owszem jest w tym sporo prawdy, ale tutaj chodziło mi o sam fakt ślepego pwotarzania czyichś słów.
Poza tym jak masa bedzie to smao powtarzać, to innych moze zdemotywowac do działania. A wydaje mi sie ze takie materiały jak Arsena mają wpływ. Nie bez powodu influenserzy chcą dbać o wizerunek - chodzi o pieniądze ze współprac. Jesli zyniak bedzie koajrzony z patologią to nie bedzie dostawał dobrych deali.
@essos: powinien być traktowany co najmniej jak magical bo robił gorsze społeczne rzeczy, a nie ze każdy się kumpluje i crossuje pokazując że poniżanie ludzi jest społecznie akceptowalne i cool wśród dzieciaków
@essos: poczym stwierdzasz że jestem z gimbim mózgiem?
Po tym że wysłałem wiadomość która Wardęga powiedział na live ?
Wiadomość która w 100% ma prawdę w sobie? Owszem mogłem napisać swoje zdanie ale po co jak wardenga to ładnie ujął w słowa nie rozumiem spruty

I nie nie jestem gimbem
Gimbe skończyłem 5 lat temu
@uubus: kolega essos się splakal że wstawiłem na wykop to co wardenga powiedział na live nigdziej nie przepisałem sobie jego wypowiedzi podemnie
To już nie można wstawiać czyjejś wypowiedzi bo zaraz zleci się jakiś przyjeb który będzie płakał o tak małe rzeczy to się nazywa socjopatyzm