Aktywne Wpisy
karetpoker +5
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1269
1. 3x20x84+ - wypadł potężny Polak Zieliński i IF Hernandeza z Milanu z kart specjalnych. Łącznie 18 walkoutów (ale tylko po jednej 89 i 90) reszta 38 kart to 85-84.
2. pick podsumowanie sezonu w sumie spoko, bo Alaba 88.
3. 2x hero 86+ - Donovan drugi raz w ciągu tygodnia i Mascherano WC.
4. Paka z ikoną 87+ - Kaka baby. Niby spoko, ale raczej L.
Więc tak średnio bym powiedział. Do składu pójdzie Alaba za VVD i spróbuję tego Hernandeza na 2 zgrania za Mendy'ego.
Z fartem panowie, bo mi (jak zawsze po takich trafach) odechciało się na jakiś czas tej gry.
#fut