Wpis z mikrobloga

Dhamer - jeśli obejrzycie ten sezon dokładnie, to zachowanie Dhamera do dziewczyn zmieniło się pierwszej nocy, zwróciłam uwagę ze już na drugi dzień rano był dla nich „przykry”. Myślę że żadnych skrinow nie było, musiał je podsłuchiwać.
#rolnikszukazony
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nieznane_wody też tak myślę, pierwszy wieczór na uchu i się zorientowal, że walk o niego nie będzie. A potem on się stawał coraz dziwniejszy, więc one coraz bardziej o nim plotkowały między sobą, on tego słuchał. No i stąd atmosfera, wyrzucanie, a na koniec afera niby skrimowa, bo jakoś to musiał wytłumaczyć postronnym.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: a ja myślę, że kolejność była jednak nieco inna. Pierwszego dnia po zakończeniu nagrań zachowywał się dziwnie i dziewczyny go komentowały wieczorem gdy zostały same w pokoju. On z kolei je podsłuchiwał, a następnego dnia rano były już spięte bo czuły że wdepnęły w kozie bobki... i dalej już mamy takie samo zdanie.
  • Odpowiedz
@nieznane_wody: Coś w tym jest. Jak pokazywali skrót jego perypetii, to widać było różnicę na przestrzeni odcinków, gdzie z w miarę uśmiechniętego i normalnego chłopaka, stał się jakimś zestresowanym workiem nerwów. Coś tam się musiało #!$%@?ć ale bez dowodów to ciężko gdybać, bo może być tak, że coś mu się odwidziało i wymyślił screeny by mieć argument do wyrzucenia dziewczyn ale nie pomyślał, że będzie z tym skonfrontowany w ostatnim
  • Odpowiedz