Wpis z mikrobloga

nie chce tutaj nikogo rozczarowac, ale jako ze tutaj mirki sobie doradzaja to wypowiem moje zdanie. Poza @EzioAuditoreDeFirenze ktory dostal cos z premine za promo i realizuje je doskonale tutaj wsrod Mirkow, tylko dlatego zeby byl pump&dump, to kopanie tej waluty jest juz niestety ale nieoplacalne. Wczesniej byla mowa o cenie 200 satoshi za 1 USDE, po wejsciu na strone conmarket.io, cena jest juz ok 100 satoshi..Troche z obliczen:

Przy mojej mocy efektywnej (WU) 2450 Mh/s, odliczajac prad i nie liczac tych bonusowych blokow (pewno wiekszosc kopalni je zatrzymuje dla siebie), to przy cenie 100 satoshi wychodzi 19,04zl/24h, a przy cenie 200 satoshi (ktora juz jest utopia), 53zl/24h.

Niech sobie kazdy przemysli czy warto to kopac. Na pewno warto bylo na poczatku, ale teraz...?

#usde
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mattbigblue: A widzisz jaki wolumen jest na tej giełdzie? Ta giełda to kpina. Nikt poważny nie odważy się wysłać BTC na giełdę która powstała wczoraj. Spróbuj kupić 100 000 USD-E poniżej 100 sat - powodzenia ;)
  • Odpowiedz
@mattbigblue: Pierdup pierdu tylko idiota wyśle wuęcej niż 0,0002 BTC na giełdę która powstała wczoraj.

W oficjalnym BUY/SELL thread nikt ci nie sprzeda taniej jak 100k = 0,1 BTC

Lepiej kop bo później będziesz miał jeszcze większy ból dupy.

Sprzedając to po cenie 0,1 BTC za 100 000 i obecnej trudności jest większy zysk jak na doge.
  • Odpowiedz
@EzioAuditoreDeFirenze: Nie mam zadnego bulu dupy, po prostu boli mnie jak naciagasz tutaj mirkow, i nie kopalem tej waluty, i kopal nie bede. Prawda jest taka ze jak to wejdzie na gielde to bedzie wielkie dump i koniec historii. to ze na BT nikt nie sprzeda taniej, to nic nie znaczy, BO JAKI TAM MASZ WOLUMEN
  • Odpowiedz
@mattbigblue: Przy 0,1 BTC za 100k masz 1600 BTC total czyli 1 450 000 $ market cap po wydobyciu całej waluty. Przyjmując że teraz wydobyto ok 8% to daje aktualnie ok 120 000$.. czyli 63 miejsce na coinmarketcap.com gdzie na tych miejscach są o wiele słabsze waluty.

Myślę ze ta waluta ma szanse na min. 30 jeśli zrealizujemy nasze cele: więcej usług, payment processor itp, wtedy realna cena to 500
  • Odpowiedz