Aktywne Wpisy

mrcino +305
Za prawdę powiadam wam!
Jeśli wykopki Ci mówią żebyś coś robił to masz robić dokładnie na odwrót!
Wykopki mówią, że AI zastąpi programistów i zaraz koniec El Dorado - zostałem programistą i godnie zarabiam.
Wykopki mówią że kobiety to ku%wy - ożeniłem się.
Wykopki mówią żeby nie kupować mieszkań bo zaraz pęknie bańka - kupiłem z żoną mieszkanie.
Wykopki mówią żeby kupować $ po 5zł - trzymałem PLNy i $ jest po
Jeśli wykopki Ci mówią żebyś coś robił to masz robić dokładnie na odwrót!
Wykopki mówią, że AI zastąpi programistów i zaraz koniec El Dorado - zostałem programistą i godnie zarabiam.
Wykopki mówią że kobiety to ku%wy - ożeniłem się.
Wykopki mówią żeby nie kupować mieszkań bo zaraz pęknie bańka - kupiłem z żoną mieszkanie.
Wykopki mówią żeby kupować $ po 5zł - trzymałem PLNy i $ jest po

ziemba1 +121
Najwiekszy rząd w Europie skladajacy się z 27 ministrow.
Ps.
A ten rozpasany PiS miał w szczytowym momencie miał 20 ministrów
To się nazywa Bizancjum
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #konfederacja #polityka
Ps.
A ten rozpasany PiS miał w szczytowym momencie miał 20 ministrów
To się nazywa Bizancjum
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #konfederacja #polityka

To ja - nikomu nie znany z nicka Sheldon :)
Jako, że ostatnie wykopiwo było raczej sukcesem, to co powiecie na wspólne piwko 31.01 lub 01.02 - piątek lub sobota. (24-26 to wg mnie za szybko, poza tym cały weekend jestem na Global Game Jam). Ostatnio był wtorek i o ile było sporo osób, to większość musiała ze zrozumiałych powodów (praca, uczelnia) opuścić nas przed czasem (brak uczestnictwa w m.in. aferze kebabowej!). Dlatego optowałbym za weekendem, tak aby wszyscy mieli równe szanse doświadczyć wszystkich doznań! Jeżeli idzie o miejsce, to proponowałbym to co ostatnio - Polufka - chyba, że będzie wyjątkowo dużo osób, to wtedy jakieś inne miejsce, przystosowane do większej ilości osób.
#trojmiejskiewykopiwo
@Wrzoskoowna, @nowik, @anisek, @arcylarwa, @alma_, @atrapa @leonella, @klocek_lego, @DoubleFace (i jego multi :-P )i, @susi33, @irma1990, @KartaSieciowa, @Saashaa, @Out0fControl
Komentarz usunięty przez moderatora
edit: a 1 lutego to sobota, więc zapewne bym wpadł :)
@leonella: Ostatnio liczyłaś a wyszło, że jednak coś inaczej było :-D
@anisek: mam spam listę na 60 osób :-P Nie wiem czy się podzielić! :-P