Wpis z mikrobloga

Witam.

To ja - nikomu nie znany z nicka Sheldon :)

Jako, że ostatnie wykopiwo było raczej sukcesem, to co powiecie na wspólne piwko 31.01 lub 01.02 - piątek lub sobota. (24-26 to wg mnie za szybko, poza tym cały weekend jestem na Global Game Jam). Ostatnio był wtorek i o ile było sporo osób, to większość musiała ze zrozumiałych powodów (praca, uczelnia) opuścić nas przed czasem (brak uczestnictwa w m.in. aferze kebabowej!). Dlatego optowałbym za weekendem, tak aby wszyscy mieli równe szanse doświadczyć wszystkich doznań! Jeżeli idzie o miejsce, to proponowałbym to co ostatnio - Polufka - chyba, że będzie wyjątkowo dużo osób, to wtedy jakieś inne miejsce, przystosowane do większej ilości osób.

#trojmiejskiewykopiwo
  • 21
@veti: 31 stycznia to pierwszy dzień sesji na PG, dlatego trudno mi na razie się określić, ale może bym wpadł na 1 piwko jeśli nie mam nic rano dnia kolejnego.

edit: a 1 lutego to sobota, więc zapewne bym wpadł :)
@Saashaa: Czułem, że to już terytorium sesji, ale z drugiej strony nigdy nie da się podpasować wszystkim. Dlatego jeden z terminów to w 01.02, czyli w sobotę - w niedzielę nie nie egzaminów nawet na PG.
@veti: ta? To ja właśnie z tego powodu odpadam. Mam 1.02 egzamin i wielką nadzieję, że 2.02 nie będę miał kolejnego. Jeżeli niedziela będzie wolna to mogę w sobotę się zjawić.

@leonella: Ostatnio liczyłaś a wyszło, że jednak coś inaczej było :-D

@anisek: mam spam listę na 60 osób :-P Nie wiem czy się podzielić! :-P