Aktywne Wpisy

Clefairy +453
Niech Konfiarskie trolle, które mają tutaj 12-godzinne dyżury przestaną kłamać na temat Konfederacji i sugerować, że jest to partia wolnościowa, która chce obniżyć podatki i jest w czymkolwiek merytoryczna.
Konfederacja została obecne przejęta przez narodowych socjalistów z Ruchu Narodowego, i wszelcy wolnościowcy już dawno opuścili te środowisko. Obecnie nie znajdziemy żadnego spójnego programu wyborczego Konfederacji i cała ich aktywność polityczna polega na populistycznych TikTokach Mentzena, który jest sterowany przez PiSowca Wiplera. Nie
Konfederacja została obecne przejęta przez narodowych socjalistów z Ruchu Narodowego, i wszelcy wolnościowcy już dawno opuścili te środowisko. Obecnie nie znajdziemy żadnego spójnego programu wyborczego Konfederacji i cała ich aktywność polityczna polega na populistycznych TikTokach Mentzena, który jest sterowany przez PiSowca Wiplera. Nie

Quzin +12
Rynek #programowanie jest zepsuty. Sytuacja jest fatalna. Wydaje mi się że ogarniam bo potrafię zrobić aplikacje todo, konwerter walut czy appke do przeglądania filmów wszystko w technologii React + Javascript. Znam CSS, Styled Components, Redux, Redux-Saga, BEM, CI/CD a mimo to nie mogę znaleźć pracy już od roku. Równo rok temu skończyłem 10 miesięczny kurs youcode. Nie ma po tym pracy ludzie. Na każdą ofertę jest 200 CV z czego 180 to
Mirki, mam problem z poco f3, wyszła aktualizacja więc zainstalowałem i mam problem, pojawiły się problemy z odblokowywaniem telefonu, masowo tworzonymi logami(plikami?), Zawiechy, komunikaty "system nie odpowiada" lub "jakaś aplikacja nie odpowiada"
W komentarzu wrzucam ss tych plików, jest ich już 3gb i nadal wzrasta, wcześniej wywaliłem ich 10gb i nadal się tworzą.
Co robić? Telefon pół roku może ma więc teoretycznie powinien być na gwarancji jeszcze.
Spróbuję jak mówisz tylko dostępu do wifi potrzebuje czyli dziś po 22 dopiero będę mógł
Przywrócenie ustawień fabrycznych przywróci starą wersję systemu? Bo nie ma chyba możliwości cofnąć aktualizacji co nie?
Nigdy nie wyrywałem andka, z informatyki jestem noga raczej i nie chce się już teraz za to brać chyba że nie będzie wyjścia
Co teraz? Jeszcze raz wysyłka?