Pewnie od niejednego swojego kolegi słyszał o Ukraińcach zrzucających granaty z dronów. Mając taką wiedzę, uciekałbym przed siebie, gdybym poczuł, że obok mnie coś upadło.
@pyroxar: Serio myślisz, że ze mną coś nie tak bo lubię oglądać jak kacapy zdychają ? Niezmiernie cieszy mnie widok martwego rosyjskiego żołnierza, cieszy mnie bo wiem, że już nikogo nie skrzywdzi. Znalazł się na Ukrainie aby zabijać niewinnych ludzi, ciesząc się z jego śmierci tak naprawdę cieszy mnie większe bezpieczeństwo niewinnych brutalnie zaatakowanych ludzi. Pozdrawiam
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
https://twitter.com/Apocalypto321/status/1595076451832922117?t=1MF6U9Nt0XxP_yeCOiYTGg&s=19
@pyroxar: Serio myślisz, że ze mną coś nie tak bo lubię oglądać jak kacapy zdychają ?
Niezmiernie cieszy mnie widok martwego rosyjskiego żołnierza, cieszy mnie bo wiem, że już nikogo nie skrzywdzi. Znalazł się na Ukrainie aby zabijać niewinnych ludzi, ciesząc się z jego śmierci tak naprawdę cieszy mnie większe bezpieczeństwo niewinnych brutalnie zaatakowanych ludzi. Pozdrawiam