Aktywne Wpisy
viero +151
kołchoz mnie tak męczy że ja pjerdole, nawet jak mam weekend to nie umiem się nim cieszyć, to jest tortura psychiczna a do niczego innego się nie nadaję, nie umiem znaleźć sobie innej pracy bo jestem niezaradny życiowo a jak rzucę kołchoz to czeka mnie bezdomność, jestem w dołku psychicznym i nie wiem gdzie prosić o pomoc
#przegryw
#przegryw
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
W 2006 roku Janas oszukał mnie kiedy przygotowywałem się do pierwszej Komunii. Pamiętam jak #!$%@?łem z kościoła ze spotkania przygotowawczego, żeby obejrzeć jak Ekwador #!$%@? Nas 2:0. Znowu oszukany.
Euro 2008. Po zwycięstwie Kubicy w Kanadzie odpalam moją ukochaną reprezentację. Z koronacji Pana kierowcy na TV4 przełączam na Polsat gdzie, Podolski #!$%@? nam brameczki i się nie cieszy bo się czuje Polakiem xD
Euro 2012. Grupa śmiechu. Grecja Rosja Czechy. Chodziłem do Gimbazy i śmieliśmy się jak rozjedziemy papastopulosów. Smuda i reszta świty po raz kolejny wbiła sztylet w młode serce kibica. Gówno z Grecją, gówno z Rosją, gówno z Czechami.
2016 EURO. Euro które będę wspominał jak Nasi starzy Zwycięski remis na Wembley. Niespotykana sytuacja i jedyna radość w życiu z Bycia kibicem polskiej repy.
2018 r. Senegal nie będę nawet mówił. Studia, praca - specjalnie się zamieniłem na mecze - #!$%@? mi z tego nie zarobiłem za dużo, za to obejrzałem jak Kuba chce wejść na Japonię - żenada i wstyd.
Euro 2020 - Potężna Słowacja rujnuje mi dzień po ciężkiej pracy. Nie podniecam się już jak za małolata mam to w sumie w dupie. zostałem przez Tyle lat zniszczony z nadziei.
2022 - NIE KIBICUJE POLSKIEJ REPREZENTACJI. CZY TO FRUSTRACJA? CZY TO ZŁOŚĆ? NIE! TO SZACUNEK DLA SAMEGO SIEBIE - GŁOS SPRZECIWU PRZECIWKO GRUBEMU AFERZYŚCIE, KOLESIOSTWU, ŚMIECIOM, KTÓRZY ZARABIAJĄ PIENIĄDZE NA CZYMŚ W CO CZŁOWIEK WIERZY I KOCHA OD DZIECKA. #!$%@? AKTUALNY PZNP I PANA TRENERA MAM NADZIEJE, ŻE MEKSYK POKAŻE NAM GDZIE NASZE MIEJSCE - I KAŻDY PRAWDZIWY KIBIC POLSKIEJ REPY WIE, ŻE JEST TO JEDYNE SŁUSZNA KONCEPCJA POZBYCIA SIĘ TYCH PASOŻYTÓW POLSKIEJ PIŁKI.
#reprezentacja #mecz #mundial #pilkanozna
Jak już się człowiek pogodzi, że nasza reprezentacja gra na niskim poziomie i nie ma wyolbrzymionych oczekiwań, to każde udane podanie w meczu cieszy i pozytywnie zaskakuje.
Podobnie jako ojciec nie wymagam od dzieci szóstek z każdego przedmiotu, ale motywuję do nauki nawet jak nie idzie.