Nigdy nie miałem #wideorejestrator i kompletnie nie mam o tym pojęcia ( ͡°͜ʖ͡°) W podsufitce mam gniazdo USB-C. Chcę kupić coś na przód auta co dobrze nagrywa w dzień i w nocy i żeby nagrało mi w nocy na parkingu jakby ktoś uszkodził mi auto. Czy kamerę z tyłu można podpiąć bez jakieś większej ingerencji w auto?
@Piotrek6312: ja mam podciągnięty kabel od przedniej kamer przez łączenia podsufitki i uszczelki do tyłu. Tylna kamerka była w komplecie z przednią i kablem mini usb
@frisorovicz: Kamerkę chce zamontować w fabrycznie nowym aucie i trochę szkoda mi ingerować w uszczelki, czy podsufitkę. Nie chcę czegoś spieprzyć, także chyba skupię się tyło na kamerce przedniej pod USB-C. Polecasz coś? :)
@Piotrek6312: w tym usbc nie ma pradu na zgaszonym silniku. Jak chcesz cos fajnego to vantrue e1 albo e1 lite Dokupujesz krotki kabelek i przjesciowke i sie wpinas jak cos priv
@Piotrek6312: No i tez czegos szukam. Zastanawiam sie nad mio czy garminem bo fajnie miec radary w pakiecie.
To viofo a119 v3 tez duzo osob poleca. A vantrue to tutaj kolega poleca i na stronie videorestratory24, ale tej firmy nie widze na amazonie i na reddicie ludzie odradzaja ...
@szpecek: dlaczego? Adapter vantrue pod obd2 ppbiera tylko prad, nie wysyla i nie pobiera zadnych informacji z komputera auta choinkannienwyskoczy. Sprawdzone od fiata po nową panamerę
W podsufitce mam gniazdo USB-C. Chcę kupić coś na przód auta co dobrze nagrywa w dzień i w nocy i żeby nagrało mi w nocy na parkingu jakby ktoś uszkodził mi auto.
Czy kamerę z tyłu można podpiąć bez jakieś większej ingerencji w auto?
Jak chcesz cos fajnego to vantrue e1 albo e1 lite
Dokupujesz krotki kabelek i przjesciowke i sie wpinas jak cos priv
Jak czytam na forach to ja bym nie ingerowal w obd2 w nowych autach w szczegolnosci
Zastanawiam sie nad mio czy garminem bo fajnie miec radary w pakiecie.
To viofo a119 v3 tez duzo osob poleca. A vantrue to tutaj kolega poleca i na stronie videorestratory24, ale tej firmy nie widze na amazonie i na reddicie ludzie odradzaja ...
Chyba ze masz prad w zapalniczce ale moze rozladowac aku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogolnie jak sie nad czyms zdecydujesz to daj znac bo ja czekam na black friday i musze dwie kamerki kupic:
1 do 1k a druga do 500 ziko taki budzet mam
Adapter vantrue pod obd2 ppbiera tylko prad, nie wysyla i nie pobiera zadnych informacji z komputera auta choinkannienwyskoczy. Sprawdzone od fiata po nową panamerę