Aktywne Wpisy
Tumurochir +463
Polskie prawactwo: Te geje to tylko o seksie gadajo!
Też polskie prawactwo na widok, #!$%@?, babki wielkanocnej:
#bekazprawakow #neuropa #lgbt #wielkanoc #polityka
Też polskie prawactwo na widok, #!$%@?, babki wielkanocnej:
#bekazprawakow #neuropa #lgbt #wielkanoc #polityka
423frewq4f23 +265
Ja na minimalnej czytający jak w gorących typkowi zarabiającemu 5k piszą aby się ogarnął i zaczął zarabiać więcej:
#przegryw
#przegryw
#!$%@? mać, raz do roku obchodzimy święto upamietniające najpiękniejszy moment w historii naszego kraju, a ciągle słyszę kłótnie kto jest prawdziwym Polakiem, a kto nie. Ten lewak, ten prawak, ten pedał, a ten katotaliban.
#!$%@? mam w te podziały i wojenki. Ja jestem Polakiem.
#swietoniepodleglosci #11listopada #polska #gorzkiezale
@DostawcaKaloszy: Wtedy w najlepszym wypadku dostajesz etykietkę symetrysty.
No ja mogę. Póki co nikt tego nie kontroluje...
Można, ba, możesz założyć własną i zdobyć mój głos na przykład. A na razie jest jak jest i ja znów zagłosuję wyłącznie PRZECIW, niestety...
@DostawcaKaloszy: ja na to patrzę inaczej. Nie uważam, że należy kogoś "#!$%@?ć" albo "nie #!$%@?ć". Staram się oceniać postawy / zachowania / pomysły / inicjatywy, a nie osoby szufladkując je wg takich czy innych kategorii.
W efekcie jestem w stanie docenić dobrą inicjatywę partii czy osoby, z której poglądami nie jest mi po drodze. Analogicznie, nie widzę takich ludzi, w
Zajebiście, że masz własne podejście do tego. Byleby zachować otwartą głowę.
@DostawcaKaloszy: W tym przypadku nie. Wykładnia KK jest jasna - uznają, że stosunki homoseksualne są grzechem. Będąc katolikiem jesteś zobowiązany do przestrzegania zasad ustalonych przez KK. Tak samo nie można być dobrym katolikiem nie żyjąc w czystości lub przynajmniej nie próbując jej zachować albo wspierając ruch pro-aborcyjne. Na łono Kościoła (jako wspólnoty) może powrócić każdy, ale będziesz wtedy zobowiązany do przestrzegania konkretnych