Wpis z mikrobloga

@nabrzmialy: napisz jaki to komp. Odpalalem na sprzecie ponizej specyfikacji i byly przycinki nawet na starej grafice, mniejsze ale jednak. Moim zdaniem nie warto.
  • Odpowiedz
@bgb1: meh, to laptop z kartą intel family. Myślałem, że może uda się pograć w to w starej wersji graficznej. To może odpalę sobie zwykłe D2, a w resurrected pogram, jak sobie coś nowego znajdę. Dzięki!
  • Odpowiedz
@nabrzmialy: w normalnym swiecie, bym ci powiedizal zebys kupil uruchomil i jak nie bedzie dzialac zwrocil gre. Niestety to blizzard i tam chyba samo uruchomienie gry, juz powoduje ze refund jest niemozliwy.

Zostaje ci sciagnac pirata i zobaczyc jak to chodzi, a jesli bedzie ok kupic gre.
  • Odpowiedz
@nabrzmialy: Nie pograsz. Ja musiałem zmienić Lenovo z500 (i7-3632QM 3gen, 8GB, GT645, SSD) na nowego kompa, bo nie szło normalnie grać... Tryb "starego" to jest nakładka na nowy silnik gry.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nabrzmialy: jak szukasz active community to ogarnij pd2
To jest mod do diablo 2 w klimatach vanilla i prężnie się rozwija
Start laddrra jest 25 listopada
  • Odpowiedz
Tryb "starego" to jest nakładka na nowy silnik gry.

@Jariq91: Tak po prawdzie to silnik jest cały czas ten sam - kodu nie przepisano, własnie nowa oprawa to jest nakładka :)

@nabrzmialy: Na jednym z laptopów mam i7 i Intela 630, tylko że ciągnie do vramu ile chce, a mam 32GB pamięci. W każdym razie po przełączeniu na "stary" widok śmiga. Zamula tylko jak się nagrzeje. I też
  • Odpowiedz