Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +52
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
Graner +23
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wentyl? Jeśli podejdzie do Hanki to może tak... Ale jak mu coś odbije i pójdzie do Moniki?
A jak za Hanką stanie jeszcze Prezydent? Może Hanka ma w sobie odrobinę ludzkich odczuć i się odwdzięczy?
A jak stanie Dawid? Któremu przysięgała?
Prezydent? Hugolina jest #!$%@? i ja bym jej za grosz nie ufała ale Prezydent może iść na pałę, żeby się odwdzięczyła. Jak za Moniką stanie z Dawidem... Nie wiemm.
Dawid? Chyba tylko Hanka wchodzi w grę, ale j.w. ona jest #!$%@? i on to wie.
Mikołaj? Każda wie że będzie na chwilę i będzie chciał wrócić do Moniki. Moim zdaniem musi do Klaudii iść, bo może lalunia zajarzy że je ją wetem uratował...
Jak pójdzie do Hugo, to nie ma już dla niego ratunku...
Dejw? Każda wie że będzie na chwilę... Moim zdaniem Dejw jest najbardziej w dupie. Tak się skupił na szafie że zapomniał że musi mieć koleżanki. Nie wiem co może zrobić...
Marek? Też moim zdaniem mocno zagrożony. Trudno mi sobie wyobrazić żeby któraś chciała z nim być. Jedyną opcją dla obu, jest podmianka Gabi z Ążelą. Ale czy oni połączą szybko kropki?
Imo albo odpada Lysyn/Marunia, albo Wentyl.
#hotelparadise
Prezydent w takim razie może Monika, Gabi albo Andzelika. No ewentualnie Klaudia ale to najmniej prawdopodobne. I też żaden wybór nie jest bezpieczny.
@Marjaewa: @ddonewry927:
Napiszcie jej jeszcze ze trzy razy, bo może nie zrozumiała xD
Imo tylko podmianka z Dejwem.
Ewentualnie Klaudia może by miała jakiś sentyment...
Myślę, że Hugo nie stać na taki akt poświęcenia i niepewność na kolejnym RR żeby brać Dejwa xd
Do Prezydenta Monia
Reszta to nie wiem, raczej leci Dawid albo Lysyn