Wpis z mikrobloga

Śmiech Hanki, przyprawia mnie o dreszcze , o gęsią skórkę, ale wyłącznie z żenady.
Ja rozumiem, ona może być dziewczyną z problemami, może mieć ciężka przeszłość, obojętne...
Ale nie mogę na Nią patrzeć, na jej zachowania, na brak refleksji wobec poprzednich zachowań, a przede wszystkim...

Zarzucamy brak poczucia własnej wartości Monice. Ok. Szkoda mi jej, próbuje ją rozumiec , bo wiem że telewizja nie pokaże Nam wszystkiego, co dałoby wyjaśnienia. A poza tym jest po prostu Moniką zauroczona Mikołajem bez obiektywnej wzajemności...
Ale Hanka, zachowuje się jak bicz, ale w tym absolutnie pejoratywnym znaczeniu. Bicz, bicz...
Paskudna , do szpiku zła, wredna, paskudna.
Nie tłumaczmy tego gra.

Przyznam się, że miałam moment kiedy było mi jej żal.
Bo wyglądała mi na totalnie pogrubioną, tfu pogubioną.

No ale cóż, to tylko moje wrazenie.
#hotelparadise
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Piszę o może niepopularnej porze, ale jak padło pytanie o kwasy, a te znają: "tylko te kwasy w usta"...

"Trankil, lisyn, ja #!$%@?" itd ..

Jak to mówią młodzi :. xd
  • Odpowiedz
@Mandragora007: Mega sucz i jeszcze to jaka była wredna do Moniki przez tę dobą, aż tu zong po takim sukowatym zachowaniu które wszyscy obserwowali, mieli oni wybrać czy Adam czy ona. Ale miała pełne gacie, że ona odpadnie bo wiedziała że sobie zasłużyła tym jak gnoiła Monikę
  • Odpowiedz
@Barbarellaa: no właśnie jesteś dowodem na to, że uczestnicy nie do końca ogarnęli zadanie. Nie wybierali między Adamem a Nią(mogli zostawić obu) ale podświadomie głosy oddawali na jednego TAK a na drugiego NIE.Dlatego stusnek był 5:4 i 4:5.
  • Odpowiedz