Aktywne Wpisy
WykopX +2697
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +182
Ehhh Prezes Fundacji Ad Arma wpisuje się w kacapską politykę. Ale to przykre, bo wiecie obrona konieczna super, broń dla obywateli super, złe opresyjne państwo itp. ale atom bleee bo ojej może coś się stać! No po prostu brak mi jest słów. Nie byłem może wielkim fane ale i tak jestem w #!$%@? zawiedziony.
https://twitter.com/HogaJacek/status/1586672245828632576
To banda dzbanów.
@Variv: za daleko szukasz. To nie jest zadne wpisywanie sie w costam. To jest publiczne przyznanie sie do bycia debilem.
@floojd: Być może, jakoś nie śledziłem ich mocno.
No właśnie nie można xD Na tym polega cały sens energii jądrowej
W Polsce nic się ku**a nigdy nie opłaca, z łupkami było to samo.
@Variv: Już od dawna. Wcześniej bronił kacapskich żołnierzy.
@gorzki99: świetnie byłoby mieć elektrownie jądrową. Ale nasz kraj nie ma jej jeszcze dlatego, że dyskusja na jakikolwiek temat wygląda właśnie tak jak wyżej. Myślisz inaczej, to jesteś debilem. Masz inne zdanie niż obecnie popularne w telewizji albo mojej grupie społecznej, jesteś debilem. Nie chcesz szczepionki? Jesteś debilem. Chcesz szczepionkę? Jesteś