Aktywne Wpisy
Wurzel +18
#zwiazki Krótko i na temat - dziewczyna parę dni przed #walentynki twierdziła, że jest bardzo zajęta pracą (zdalna). Wcześniej, stopniowo co raz mniej pisaliśmy ze sobą (bo ma dużo pracy). Wstępnie ustaliliśmy, że się widzimy dzisiaj.
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
teperkov +230
Tak się chciałem pochwalić : od przyszłego tygodnia będę człowiekiem bez komornika :D z w pełni operacyjnym kontem, będę mógł pracować na normalna umowę o pracę bez żadnych #!$%@? kombinacji etc :D wychodze na prostą!
Kogo muszę powiadomić o nowym numerze rachunku oprócz pracodawcy? ZUS, skarbówkę? O czym pamiętać?
Natomiast bank nie założy na twój stary numer konta konta komukolwiek innemu - więc jak ktoś będzie próbował go użyć - to mu przelew po prostu odbije z powrotem.
Numer konta trzeba zmienić na pewno wszędzie tam, skąd otrzymujesz regularne przelewy, np. u pracodawcy.
Na pewno trzeba też sobie poogarniać gdzie masz zlecenia stałe lub podpięte karty - żeby rachunki i
Komentarz usunięty przez autora