Aktywne Wpisy

JanParowka +153
Niesamowite, że ludzie płacą niemal 25k pln miesięcznie (300.000pln rocznie) dla chłopa, który po pierwsze już nie podróżuje bo się wypalił a po drugie to i tak robił tak ch*jowe vlogi (nie licząc paru przebłysków), że to aż głowa boli. Widać naród bogaty xD
Na rudego zakolaka którego każda podróż to kopiu-wklej ładować tyle hajsu to ja nie wiem
#vlogcasha #podroze #polskiyoutube #przezswiatnafazie #raportzpanstwasrodka
Na rudego zakolaka którego każda podróż to kopiu-wklej ładować tyle hajsu to ja nie wiem
#vlogcasha #podroze #polskiyoutube #przezswiatnafazie #raportzpanstwasrodka

pacha +34
Czy ktoś wie jak skończyła się ta sprawa? Podobno 21-latkowie zostali uniewinnieni od zarzutu rozboju i kradzieży z powodu braku dowodów, a typ nie został rozebrany siłą, tylko sam oddał ciuchy pod wpływem zastraszenia. To jednak nadal rozbój chyba xD #wtf #polskiesady #sadowehistorie #afera #prawo

Sensacyjne ustalenia śledczych z komisariatu Włochy-Warszawa-Włochy!!
Jak donosi włoski dziennik Gazzetto dello Szrot, szef Mirkowej Unii Kolarskiej (MCI), @cult_of_l. (37l.) dziś wieczorem w pokoju luksusowego motelu w Bydgoszczy, został złapany na gorącym uczynku przyjmując dwie łapówki w postaci bimbru, od przedstawicieli trzech drużyn jeżdżących w najwyższej klasie rozgrywkowej #fantasycycling
Nieoficjalne ustalenia mówią że korzyść żołądkową, l. miał przyjąć w zamian za pozytywne rozpatrywanie zmian regulaminowych, dotyczących zasad pozyskiwania zawodników przez zespoły. Beneficjentem miały być tu drużyny, lobbujące za nowymi rozwiązaniami, ułatwiającymi nawiązanie walki o środek tabeli.
Oddajemy głos sierżantowi Cristoforo Parmegiano z komisariatu Warszawa-Włochy-Warszawa:
O finale tej bulwersującej sprawy, będziemy informować na bieżąco, a teraz pora na PCMa.
@delpiero777 #!$%@? @Scyzorro83 jakieś walki kręci. Cos czuję, że w kolejnym podsumowaniu zostanę sprzedany za wątpliwej jakości trunki i spadnę w tabeli (╥﹏╥)