Aktywne Wpisy
Ryksa +21
Czy brak samochodu u faceta to red flag? Ma prawko, ale co mi po nim. Każdy poprzedni miał samochód i zabierał mnie na randki za miasto. Muszę wszędzie jeździć komunikacją, robię to już do pracy. Lubie jeździć tramwajami i pociągiem, ale tak dziwnie, facet powinien mieć auto, choćby miało stać na parkingu. To jednak jakiś status dorosłości
foxmurder +318
Da się to jakoś naprawić?
#buty #modameska #kiciochpyta #pytanie
Sama skóra nie wygląda na mechanicznie uszkodzoną.
Zapomniałem dodać, że w dniu, w którym nosiłem buty bardzo mocno padało. Niestety obuwie mi zamokło. Kiedy wróciłem do domu przetarłem buty ręcznikiem i odłożyłem je na półkę.
Kurcze, jak teraz o tym pomyśle to każda kropla deszczu, która spadła na but zostawiała plamkę. Było widać, że skóra od razu wchłania wilgoć i robi się ciemniejsza.
Jak zapastujesz brązem nie powinno być (prawie) nic widać, jak będzie to znaczy że skóra jest nie za bardzo i można się chyba zastanawiać nad reklamacją.
Gx
Oczywiście jest możliwe, że nieświadomie zarysowałem obuwie. Niestety kompletnie nie przypominam sobie sytuacji, w której mogło się to stać. Nie chodziłem w żadnych dziwnych miejscach, w zasadzie to wyszedłem z domu pojechałem tramwajem do biura i z powortotem wróciłem na mieszkanie.
Dodam jeszcze, że w miejscu szwu zrobiło się identyczne przebarwienie, a tam na pewno nie byłbym w stanie tego przypadkowo tak równo zarysować na całej długości.