Aktywne Wpisy

kluha666 +534
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +14
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#studbaza
Jeśli ktoś potrzebuje papier to wg mnie spoko sprawa, bo z tego co tłuamczyła kobieta na infolinii, nie trzeba jeździć na zjazdy i nie ma podobno pracy do napisania, ponieważ podpierają się przepisami,
Sam się zastanawiam nad logistyką.
Dowiedzieliście się może coś więcej o studiach na tej uczelni?
Masz dostęp do materiałów i niby jakichś wykładów, a z każdego przedmiotu jest test na zaliczenie (jak nie zaliczysz możesz podchodzić kolejny raz, jak już zaliczysz pozytywnie to nie ma poprawy). Przedmiotu zaliczasz
Polecam studentom studiów online do wymiany zdania. Grupa prowadzona przez osobę prywatną nie pracownika uczelni ;)