Aktywne Wpisy

Nie chce mi się grać w gry. Jak włączę, to spoko, to potrafię się wciągnąć i jakąś tam przyjemność taka gra potrafi sprawiać, ale najpierw muszę ją włączyć, a rzadko kiedy chce mi się to zrobić. Nie czuję tej ekscytacji, którą czułem jako nastolatek; ekscytacji, która kojarzy grę niemalże z wyczekiwaną przygodą. Jeszcze dzisiaj pamiętam, jak w szkole przed feriami zimowymi na jednej z lekcji wyobrażałem sobie, jak będę w czasie wolnym
fffffffff +110

rafonix sie osmieszyl
a mial okazje zarobic te 200k
i pewnie wiecej bo by nie jedna walke dostal w prime
w fejmie i tak narazie walki nie dostanie
jedne co to dalej bedzie parobkiem
#famemma
Oni o niego zadbaja, ze mu kasy nie bedzie brakowac, nawet jak nie dostanie walki. Gola go ostatnio wkrecil do ankosu, ktory jest top klubem.
Byc moze sam Gola widzi jaka ma psyche Rafon, i mu blokuje walke nieswiadomie dla jego dobra. Sam Rafon mowil ze gola go
No ale zobacz ze Kamerzysta stracil dwa kanaly - czyli ma bana? I sobie walczy w PRIME.
Dodatkowo gdyby bylo tak jak mowisz, to Boxdel by go wyslal na walke, zeby PRIME stracil konto na YT.
Idac dalej - filmy z rafonem wisza na koncie FAME oraz sa na kanalach ktore robia wywiady i co?
Rafon nie moze miec swojego kanalu, ale wystepowac moze. Bo co, jak wystapi w programie