Aktywne Wpisy

Jak tam #neuropa ? To te wspaniałe wartości które nam chcecie przekazać?
#bekazlewactwa #lewica #lgbt #geje #trans #bekazpodludzi #bekazneuropy
#bekazlewactwa #lewica #lgbt #geje #trans #bekazpodludzi #bekazneuropy

yungdupa +17
dosłownie nic mnie tak nie #!$%@? jak sam pomysł wyjazdów typu all inclusive czy w ogóle jakichkolwiek z biurem podróży xddddddddddd
człowiek nigdzie nie wyjdzie niekontrolowany poza swoją klatkę hotelową, nic ciekawego nie zobaczy oprócz basenu, baru i taniego show dla białasów przygotowanego przez lokalsow, nic nie zje dobrego lokalnego poza gównianym żarciem w knajpie hotelowej, nikogo się nie pozna poza innymi p0lakami januszami z wycieczki, po #!$%@? w ogóle w takim
człowiek nigdzie nie wyjdzie niekontrolowany poza swoją klatkę hotelową, nic ciekawego nie zobaczy oprócz basenu, baru i taniego show dla białasów przygotowanego przez lokalsow, nic nie zje dobrego lokalnego poza gównianym żarciem w knajpie hotelowej, nikogo się nie pozna poza innymi p0lakami januszami z wycieczki, po #!$%@? w ogóle w takim
Jak ktoś jeszcze nie zamawiał to w poście jest napisane jak uzyskać zniżkę 25 złotych :)
// Zaplusuj to Cie zawołam po kolejne kody do Wolt
➡️ Odwiedź źródło newsa bo jest tam więcej kodów i informacji o tym kodzie na stronie KodPromo.pl
na stronie łatwo skopiujecie kod ;-)
Kody są do różnych miast.
Wrocław: PRACUJ-WRO
Warszawa: PRACUJ-WAW
Gdańsk: PRACUJ-GDA
Kraków: PRACUJ-KRK
#warszawa #krakow #wroclaw #gdansk
#wolt #woltkodyodlubiekiedy (8 obserwujących)
Możesz też włączyć sobie powiadomienia o kodach na Facebook | Instagram | Twitter
PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje ponad 2 tysiące mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na prawie 5 tysięcy złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, HBO Max, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/68089867/wolt-kod-na-10-zlotych-dla-starych-uzytkownikow-za/
Jednak są kody do wszystkich miast! Dzięki @Ostatni_Piwniczanin!
Nie jest już ważne