Aktywne Wpisy

WielkiNos +36
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs

źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz
Roszp +242
YouTuber który naprawia elektronikę zamieścił film z naprawy kosztującego 25 tysięcy dolarów przedwzmacniacza gramofonowego marki Tom Evans. Film został jednak usunięty po zgłoszeniu od producenta. Oficjalny powód to naruszenie praw autorskich. Podejrzewam jednak, że prawdziwa przyczyna była inna i butikowy producent zwyczajnie nie chciał, żeby np. tego typu zdjęcie krążyło po sieci. Chyba nie słyszeli o efekcie Streisand ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tonskladowy - największe absurdy
#tonskladowy - największe absurdy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
WINDOWS 11 – JAKIE TO JEST G---O!!! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#windows #komputery #zalesie
źródło: comment_1665640941NDNh76AaBIT3IIyOEBhxCb.jpg
PobierzNo ale chyba model subskrypcyjny nie wypalił tak, jak planowali...
Tak nawiasem - Win10 też na początku miał sporo problemów, ale teraz jest naprawdę spoko systemem...
@Mr--A-Veed: Nie przypominam sobie. Poza tym, że interfejs mi się z----ł i ograniczył funkcjonalność, to już dwukrotnie musiałem szukać przyczyn mocnego wykorzystania procesora, a w konsekwencji grzania się i wycia laptopa.
@Hangry: a coś więcej? win 8 był guwnem tylko i wyłącznie przez upośledzone menu, ale 8.1 sobie chwaliłem, win10 jest świetny, a z win11 korzystam od premiery i na początku było dziwnie, ale obecnie nie narzekam. Ludzie nie lubią zmian, pamiętam jak wypok zmienili na ten obecny, łomatkoboska jaki to był lament :D Dziś pewnie nikt by nie chciał wrócić do tego co
@Soczi: Działa jak by był zawirusowany jakimś wykopowym wirusem. Weź sobie ponaciskaj "ulubiony" pod tym wpisem. Mniej więcej tak (nie)działa mój Windows, ale dodatkowo dwa razy musiałem już szukać przyczyny głośnej pracy wentylatorów. Ostatnio powodował ją proces od aktualizacji.
@Hangry: dokładnie tak samo gadali jak weszła 10 i wiele osób wolało zostać przy 7 xD