Aktywne Wpisy
Robauke +976
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
Momento83 +205
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz

Panie Areczku, Ten zamknięty kurort jest dla nowobogackich albo gwiazd kina. Dla pana jest plaża w Budvie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pannoramixtrip #czarnogora #balkany
źródło: comment_1665161544lbTyciU7ma7EHH5rWPjrhp.jpg
Pobierz@Pannoramix: Tu tez nie ma latwo sie dostac :P (moze jest taniej nie sprawdzalismy :P ale tez malowniczo :P)
źródło: comment_16651617224goiDwxW4FulSmceWnTXWE.jpg
Pobierzhttps://goo.gl/maps/tzPyATuJmJTJh2mu6
Twojego nie widzialem na zywo. Ale jak op zapodal zdjecie to poznalem bo widzialem. To se przypomnialem ze w slowenii widzialem tez cos "trudnodostepnego" a malowniczego :)
Za swietego stefana prynajmniej jest most :P
Wiec mozna powiedziec ze latwiej dostepny (jesli pominiemy aspekty ekonomiczne :PP)
źródło: comment_1665172281y55MMJrmGvRxdteVPPv6mo.jpg
Pobierzźródło: comment_16651723805eo6EW7OWfDGV6T2kwsUp0.jpg
Pobierz@michallukawski: lodka to ciut trudniej niz nogami po moscie :P
Ale nie mailem zamiaru sie spierac co jest latwe a co trudne. Chcialem tylko pokazac ze sa rownie malownicze i rownie trudne" miejsca.
Wiec peace :)
@michallukawski: No nie ma i o to mi chodzi. Czyli jest "trudniej" niz z mostem na stefana :P