Wpis z mikrobloga

@GdziesTamChcem: Bronienie Hugoliny olałem ale jak zaczęły się jeszcze analizy niewinnej lolity Magdy to już nie wytrzymałem. Aż chciałoby się napisać tak jak na screenie. Karyny odkryły wykop, ten tag jest stracony.
  • Odpowiedz
@ddonewry927: Chyba inny wykop czytamy - zdecydowana większość komentarzy nie jest pochlebna w stosunku ani do Hanki, ani do Magdy.
HP5 był lightowy, a małe dramki były rozdmuchane do granic możliwości. Nie mówmy że Oliwka była hejtowana bo większość negatywnych komentarzy była skupiona na innych osobach, szczególnie tych które tworzyły content. Fakt jest jednak taki że nigdy w HP5 nie było tak ostrych akcji jak w bieżącym sezonie gdy przykładowo
  • Odpowiedz
@ddonewry927: wiadomo że jak tylko padnie słowo Oliwka to osobnik wyżej wtraci się zeby wykorzystać okazję i ja trochę poobrazac, a odnośnie Twojego wpisu to hipokryzja jest cechą naczelna wykopu, niestety.
  • Odpowiedz
@ddonewry927: ja wiem że to nie do mnie post - potrafię czytać - ale powiedzmy sobie szrzecze, osoby które bronią Hanki czy Magdy są w absolutnej mniejszości - to jak 95% do 5%, z czego większości mnieszości broniącej pewnie żal ze względu na skalę hejtu na IG czy innych social mediach.

@Lolek1011 nie ma co się czepiać - zwykły komentarz - nie ma tu kontrowersji i nie chce dymić
  • Odpowiedz
  • 1
@ddonewry927 że też Wam się chce naprawdę, mam nadzieję że warto było przekopać mój profil żeby mi dokopać i dostać te kilka plusików.

Wy to chyba naprawdę nie macie co w życiu robić xD

@GdziesTamChcem Uuuuu komuś się ulało, jeszcze matkę mi obraź ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ddonewry927: Teraz to ty hejtujesz użytkownika MoccaC zdajesz sobie z tego sprawę chyba? W twarz też byś jej umiał wygarnąć czy tylko jesteś taki kozak w necie? A człowiek nie krowa by nie zmienił zdania, jak ty się trzymasz całe życie jednych poglądów to współczuje
  • Odpowiedz