Aktywne Wpisy
Tęsknicie czasem za pierwszymi, niewinnymi miłościami? Ja czasem tęsknie za Adasiem z podstawówki, co mi mówił ładnie cześć i odprowadzał do szkoły.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
Teraz robi czasem biznesy z moim ojcem i się boję, że go spotkam w końcu i umrę ze wstydu.
drivent +12
Wystawiłem samochód prawie po cenie złomu i dzwonil gość że zabierze i wystawi papier o kasacji pojazdu. Na co zwrócić uwagę żeby później nie było problemów? Jak taki papier wygląda i jak sprawdzić czy dana firma może wystawić w ogóle taki papier? Chodzi mi o to żeby mnie nie oszukali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pewnie chce go na czesci
Wygodniej by Ci bylo sprzedac im na umowe, ale demontaz tez moze byc. Tylko trzeba sie zwykle osobiscie udac do WK w swoim miescie zdac blachy i popodpisywac papiery
Czy ma uprawienia mozesz sprawdzic na liscie np.
Ja tak się pozbyłem jednego auta, wystawione za parę stów więcej niż dostałbym na złomie, przyjechał typ lawetą.. normalnie umowa sprzedaży i jakoś po tygodniu wysłał mi papiery o demontażu. I ja blachy które od razu mi dał jak ładował na lawetę, oraz te papiery wysłałem pocztą do urzędu i potem dostałem pismo o wyrejestrowaniu. Potem