Wpis z mikrobloga

W sumie Magda pasuje do Wentyla. On głupi i ona niezbyt mądra. Koksiarz i blachara. To przelizanie się z zapowiedzi to jakiś cringe jak dla mnie. Nie że chemia do Grzesia, tylko cementowanie pary. D...też da, bo to jedyne co ma do zaoferowania, żeby chłopa i parę utrzymać. Dobierała się do biednego Mareczka już pierwszej nocy, że niby przytulaski, pewnie też chciała lizać, Mareczek nie chciał, to poszła do Wentyla.
#hotelparadise
  • 21
@mykawz300: "każda potwora znajdzie swojego amatora" tylko potrzeba trochę czasu. No ewidentnie osoba Grzesia, posiada pewną niszę jeśli chodzi o kobiety¯\_(ツ)_/¯
@crazy_frog: dokładnie żabo, należy rozróżnić bycie prostym człowiekiem od bycia prostakiem, a nasz pakier łapie sie w ramy tego drugiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ruwinia: jakie tam przespali, musiała mu ręką pomagać bo lamus się stresował, więc takie zegzy produkcji nie interesowały (
@Opportunist: Nie mogę. Z Twoich wpisów wnioskuję, że masz jakieś kompleksy. Do tego absolutnie wszystko bierzesz na poważnie i zaraz przechodzisz do ataku, choć Ciebie nikt nie atakuje. Może jakieś ziółka na uspokojenie by pomogły. To tylko program w TV.
@Opportunist: Ja jadę po Lektorze, że zdradza żonę? Nie wiem czy śmiać się czy płakać nad Twoją interpretacją mojego postu, nie myślałam że ktoś odbierze to na poważnie. Widocznie Twój nick zobowiązuje do robienia gównoburzy z wszystkiego, żeby tylko pokazać jaka to z Ciebie wielka oportunista. Życzę więcej dystansu do siebie, innych i telewizji. Ogólnie nie zamierzam z Tobą dyskutować, szukaj sobie kogoś do zaczepiania dalej.
@Haniah3: Mój nick nie jest skierowany do mnie () i tak nie zrozumiesz genezy tego nicku!
„Do finałowego to ona tam wszystkich zaliczy łącznie z Lektorem” piszesz takie gówno a później się wykręcasz, że nic złego nie miałaś na myśli i obrażasz jak ktoś ci zwróci uwagę, tak trudno napisać „sory jednak przesadziłam?” Pisałam trzymajmy poziom, bo robi się tu już serio chlew, normalnie śmieszy mnie, że