Wpis z mikrobloga

@Menosas: znajdz ten zapis ze sprowadzenie bez ciosow sie nie liczy. Bo ja ogladam kazde ufc i jakos sie liczy. Zupelnie normalna taktyka jest obalenie kogos 15 sekund przed koncem rundy, byle tylko ja ukrasc poprzez punkty za obelenie.

To nie ciosy w parterze decyduja o wygranej, tylko czas kontroli w parterze (czyli kto dluzej byl w sominujacej pozycji)
@WiktorekS: chlopie on tam ciosu nie zadał i miał go w tej pozycji 10 sek a potem Cichy zrobił przetoczenie. Sędziowie już dawno tego nie uwzględniają tak jak dawniej. Widać, że nie ogarniasz.
@WiktorekS: gówno się znasz i jutro ci to udowodnie dziecko. Albo sam sobie policz celne ciosy na spokojnie a nie gówno sprowadzenia, które nie są tak liczone jak dawniej. Cichy 2 i 3 runda win. Nara
@WiktorekS: gdzie napisałem o nowych zasadach łbie? Weź się #!$%@? czytać naucz. Dla ciebie brak ciosów ale dłuższa kontrola> więcej celnych ciosów? Nawet mi się nie chce dyskutować z takimi. #!$%@? gość kilkanaście sekund albo i mniej miał cichego na dole i już runde miał wygrać? Kontrola z góry ma być aktywna a nie przeleżana. Gdyby cichy nie punktował w drugiej rundzie to Cios by wygrał ale punktował i koniec tematu.
@Menosas:

Albo sam sobie policz celne ciosy na spokojnie a nie gówno sprowadzenia, które nie są tak liczone jak dawniej

To skoro nie sa liczone tak jak dawniej, to musza istniec stare i nowe zasady punktacji.

Dla ciebie brak ciosów ale dłuższa kontrola> więcej celnych ciosów? Nawet mi się nie chce dyskutować z takimi

To oczywistosc. Mozesz nie oddac zadnego znaczacego cious, przyjac 10, ale jak w parterze bedziesz mial dominujaca
@WiktorekS: chłopie policz ile tej dominującej pozycji miał Cios w walce i ile Cichy po przetoczeniu. Ty tam serio widzisz wygraną ciosa? Uważaj jak chcesz mi się już nie chce dyskutować skoro nie dociera i sam sobie wmawiasz, że napisałem coś o nowych przepisach. Nigdzie nie napisałem, że jak ktoś kogoś przelezy rundę to jej nie wygra. Nawet niedawno na KSW komentatorzy wspominali, że sędziowie teraz większą uwagę przykuwają do pracy
@Menosas: napisalem

Nie mierzylem im czasu kto ile byl z gory. Ale ten co dluzej byl z gory wygral runde. To wszystko. Bo w stojce nic sie nie dzialo.

Ty zaczales wtedy farmazonic

ja #!$%@?... liczą się trafienia a nie kto ile był na górze i #!$%@? robił xd

gówno się znasz i jutro ci to udowodnie dziecko. Albo sam sobie policz celne ciosy na spokojnie a nie gówno sprowadzenia, które
@WiktorekS: ale się zesrales xd pseudo znawco mma. #!$%@? hit, gość myśli, że mając pozycję z góry przed kilkanaście sekund i nic nie robiąc wygrywa się walkę :D jesteś jakimś fanem tego ciosa czy o #!$%@? ci chodzi młody?
@Menosas: czyli jednak uposledzony. Zacytuje ci cos z 4 raz

Nie mierzylem im czasu kto ile byl z gory. Ale ten co dluzej byl z gory wygral runde. To wszystko. Bo w stojce nic sie nie dzialo.
@WiktorekS: weź #!$%@? już bo widać, że jesteś jakimś leszczem, który za #!$%@? nie przyzna się do błędu tylko będzie upierać się przy swoim nawet jak wychodzisz na idiotę.