Aktywne Wpisy
xena_x +23
Kobieta 30-40 lat zalicza ścianę. To zdjęcie pokazuję jak jest w rzeczywistości. Na zdjęciu mężczyźni w wieku ok. 30-40 lat. Mega niezadbani, zakola, łysina, piwny brzuch, szara cera, twarz zmęczona od picia alkoholu. Alkohol i papierosy bardzo przyśpiesza starzenie. Ulubionym napojem polaczka jest piwsko które pije przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
armagedon444 +378
#nieruchomosci
Dlaczego młodzi, dopiero wchodzący w dorosłość nie mogą kupić mieszkań? Nie wiem, choć się domyślam
Dlaczego młodzi, dopiero wchodzący w dorosłość nie mogą kupić mieszkań? Nie wiem, choć się domyślam
Uruchomiłem tel po pół roku. Od tygodnia wpisuje pin i dupa. Jak mogę odzyskan pin do urządzenia? Nie do SIM. Mam tam pilne smsy. Nie mogę zresetować urządzenia. Chyba nawet się nie da jak nie wejdę do środka. Jest jakiś sposób?
jaki to model?
A
trybu developerskiego pewnie nie miałeś włączonego?
nie wiem czy telefon się zablokuje po kilkukrotnym błędnym wpisaniu kodu, jak nie to jedziesz brute forcem i tyle...