Aktywne Wpisy

Blondynka34 +411
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.

Coś mi mówi, że Marek rzuci rękawicę Grzesiowi i będzie bić się o miano intelektualisty HP6 - jego elokwencja w rozmowie z dziewczynami mnie powaliła - "teraz jestem mały, ale chce być duży" - no piękny człowiek z pięknym wnętrzem cholera:)
#hotelparadise
Może lubi Sztywny Pal Azji
a laski studiują ,,kosmetologię'' są dieteyczkami ,kosmetyczkami no czasami trafia się barmanka czy piosenkarka
tyle że z czasem jak wynika z rozmów panienek to pracują czy pracowały jako kelnerki,czy w pizzerni,czy że chałturzyły gdzieś zagranicą na kuchni,jako nianie czy opiekunki starszych itp,
lub że zaliczyły czy planują zaliczyć jakiś kursik i hoopa jestem kosmetyczką
piszę konkretnie o dziewczynach z HP, nie że w