Aktywne Wpisy
ComFort +7
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.1% (668)
- nie 27.9% (258)
eastbors +4
Gdyby wszyscy tak żyli, to spodnie które masz na sobie kosztowałyby 3000zł. Pozdrawiam i dzięki za obserwację( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Muzyka pozwolilaby zaprowadzić równowagę psyvho-emocjonalną (ukoić nerwy).
Kakao - chwila odpoczynku ze słodko-gorzkim napojem, który najłatwiej pozwala docenić pracę szeregu ludzi, dającym nieco poczucia luksusu i dobrobytu
A chodzenie boso po trawie ułatwiłoby nawiązywanie znajomości, poczuć przynależność do grupy o wspólnym zajęciu, uspokajającym i zdrowotnym.
Muzułmańskie kraje bliskiego Wschodu zakazują muzyki, nie doceniają kakao i nie mają tam trawy.
@MEKORRO: z całym szacunkiem, ale proszę sobie włączyć kiedyś asystent Google i poprosić o tytuł piosenki, która właśnie jest puszczana, a następnie ją przetłumaczyć. Można się zaskoczyć.
Dodatkowo Islam zakazuje muzyki z wyjątkiem pieśni religijnych
https://www.wykop.pl/wpis/24201929/ciekawostka-jest-ze-w-islamie-muzyka-jest-ogolnie-/
Jakikolwiek powód nieposiadania trawy nie zmienia faktu nieczerpania z jej dobrodziejstw.
Dlatego uważam, że gdyby każdy słuchał muzyki, pił Kakao i stópkami stąpał po trawie to świat