Wpis z mikrobloga

Dlaczego bilety KŚ kupowane przez e-podróżnika są tańsze niż kupowane przez e-KŚ, SkyCash i mPay? Racibórz - Katowice zawsze kupowałam za 23 zł, teraz wyjątkowo skorzystałam z e-podróżnika, bo są kody promocyjne, ale jeszcze przed wpisaniem kodu kosztował 21 zł. Tak zawsze było?

#kolejeslaskie #kolej
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@choochoomotherfucker: Jest jakieś promo ostatnio.

https://www.facebook.com/KolejeSlaskieOfficial/posts/pfbid0qYTCVCU9m6HvMZfVwf5CpYne4V4iDa5SdoGvs31zP5zH8P7j2ssjACp41MXsMAcJl?__cft__[0]=AZWF4mgqmGlZ07rqBrPVpg-Rwrtv1Am-hm1IVe77yPReZvkOBqbEZ7SX0nsfUnInwMJspDHEhP6zp8BEetNa2jhgIHzgfhMU9rP5fVxPtSEdRqX6LGHEAqlcxTSo-OSuAZnZHOvSHamRCdE0FsyVkwKFUGXEnCf4kGBBNQsdWvUlEpjYHPgx4t6yi4TgkU&tn_=%2CO%2CP-R

W dwie strony to się chyba tylko dobowy na dalszych trasach opłaca.

Kiedyś jeszcze sens miało w dwie strony kupowanie na raz a jak wyczyścili taryfę to lipa
  • Odpowiedz
Nie chodzi o kod, napisałam, że tańszy był już przed wpisaniem kodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@choochoomotherfucker: Może jakiś błąd czy coś. Nie wiem ale ta strona wydaje mi się trochę taka dziwna.

A co do IC to masz rację o ile sie czasowo ułoży. Na wielu relacjach naprawdę promocyjnie poszaleli i biją KŚ
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Jest jakiś błąd na e-podróżniku. Dlaczego tak uważam? Bo opisany fenomen dotyczy tylko relacji Racibórz - Katowice (ale nie Katowice - Racibórz), na innych relacjach nie udało mi się zauważyć różnic w cenie.
  • Odpowiedz