Aktywne Wpisy
Vamyss +354
Wczoraj miałem urodziny będzie trzeba się zapisać na kolonoskopię bo już lvl 31 here. Wchodzę po dyżurze około 19:20, #rozowepaski lvl 25 powiedział ze będzie u mnie za około 50 minut bo jeszcze musi coś załatwić. Otwieram drzwi i słyszę jak ktoś śpiewa mi sto lat. Nagle zza roku wychodzi moja z torem, który upiekła w tajemnicy i z uśmiechem na twarzy wita mnie w drzwiach.
Mnie zamurowało. Jestem z nią od
Mnie zamurowało. Jestem z nią od
toitakniemaznaczenia +263
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
Z LEGO kojarzę WeDo i Boost, nie jestem pewny czy one są dobre do takiej dowolnej zabawy (szczególnie ten drugi), żeby też trochę nauczyć się mechaniki, działania zębatek itd.
Z drugiej strony decydując się na kupowanie Technic na wagę wydaje się, że spora szansa trafienia na "drobnice" i znowu nie będzie zabawy z tego.
#lego
Zamiast kupować na wagę kup jakieś zestawy z technica. Jeżeli będziesz aktywnie działał z dzieciakiem i go uczył to wydanie 2000 zł nie zrobi różnica. Najważniejsze to by siedzieć uczyć i próbować dziecko tym zainteresować bo bardzo
@Qullion: właśnie nad tym się zastanawiam, czy to lepsza opcja niż jakiś zestaw Technic? To jest prawie cena Land Rovera (którego bym chciał, ale chcę coś pod dzieci, nie dla siebie) :D
Czy to lepsze niż technic?
Przy lego boost oprócz samego układania dochodzi część interaktywna gdzie dziecko może się pobawić i pomyśleć. Sam technic to fajna sprawa, ale twoja rola rośnie tutaj ogromnie. Musisz poświęcić godzinę dziennie przez miesiąc by ogarnąć technica i zacząć dziecku pokazywać różne funkcje i