Aktywne Wpisy
okusuri +672
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
derylio1 +138
#chwalesie dzisiaj spłaciłem mój #kredythipoteczny
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
Możecie się zesrać w komentarzach ale wybielanie nazistów nie jest normalne(⌒(oo)⌒)
A więc daily o tym jak niektórzy wykopowicze robią fikołki broniąc nazistowskich symboli wśród niektórych żołnierzy ukraińskiej armii 1/30 (może przedłużę( ͡° ͜ʖ ͡°) )
#ratowaniewizerunkunazistiwskichsymboli #ukraina
https://www.wykop.pl/wpis/67670795/witam-czy-co-niektorych-na-tagu-juz-do-konca-nie-o/240436387/#comment-240436387
I przypominam, że kolega w imię walki z jakimiś naszywkami i symbolami bez większego kontekstu chce ograniczyć wsparcie dla Ukriany.
P--------j baranka synek xD
@Efylsyndefyl: to stary onucowy numer.
Dla Polaka to chyba oczywiste ale jak patrzę na takie komentarze jak we wpisie to zaczynam mieć co do tego wątpliwości
Jeszcze mnie miesza i oskarża o robienie fikołków. Ogarnij się. A innych zachęcam do czytania, bo takie wyrywanie z kontekstu i oczernanie innych, to nie jest normalne.
Dobranoc ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ten żołnierz z filmiku (Totenkopfa to tak szczerze zbyt dobrze nie widać) krzyczy tam o Thorze i Odynie. Są na Ukrainie (nie nie tylko tam) grupy ludzi łączących neopoganizm z neonazizmem, rasizmem i innymi niefajnymi -izmami plus wiarą, że są ideą drogą wojownika, a jak umrą,
Chciał zabłysnąć inteligent xD
To fakt tylko mnie bardziej oburza, że młodzi Polacy bo zakładam, że z takimi rozmawiam widząc nazistowskie symbole na filmie biją chłopu