Wpis z mikrobloga

Zaczynam rozumieć kobiety które piszą o chadzie jak o zwykłym facecie - jestem na #spierdotrip w Gdańsku i wśród młodych osób:

- nie ma ludzi z zakolami
- nie ma ludzi poniżej 180; jest sporo powyżej 190
- nie ma dużo sojaków
- nie ma ludzi z problemami trądzikowymi; nie ma ludźmi z bliznami po trądziku
- nie ma ludzi z cofniętą szczęką

I znowu się utwierdzam w przekonaniu że należę do grona 10% najbrzydszych osób i nie ma dla mnie ratunku.

#przegryw #blackpill
Kreek - Zaczynam rozumieć kobiety które piszą o chadzie jak o zwykłym facecie - jeste...

źródło: comment_1662291200GdbgQgaZjCiOaIZjNdbGTK.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Kreek: tac ludzie siedzą w robocie, nawet w niedzielę
w piwnicy chroniąc się przed światem
albo po prostu nie mają z kim wyjść więc po co wychodzić lepiej siedzieć w domu
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski:

Właśnie chciałem się przejechać bo ostatni raz byłem z 10 lat temu ale nie wiem czy warto biorąc pod uwagę to co tu czytam.
Dla mnie teraz każde wyjście na miasto to ocenianie ludzi i dołowanie się w jakiej dupie jestem. :/
  • Odpowiedz
@Kreek: Trzeba pamiętać, że spośród ludzi wychodzących na miasto, w grupach znajomych płci mieszanej lub w parach, w dodatku w dużym mieście, będzie nadreprezentacja samców powyżej przeciętnej atrakcyjności i wzrostu. Natomiast można fajnie przeprowadzić statystykę, obserwując pary - kiedyś mi wyszło, że przeciętny młody samiec (powiedzmy 18-30 lat) w parze ma jakieś 185cm i 6,5/10 z ryja. Równocześnie średni wzrost wielkomiejski 182cm i 5.5/10 z ryja. Lepszy wygląd o pół
  • Odpowiedz