Wpis z mikrobloga

Ja piedrolę, nieźle tam młot pneumatyczny nakurvvia u Miśka we łbie. Osiąganie satysfakcji w opowieścich o gwałceniu, i pławienie się w umieraniu własnego bratanka. Tam jest potrzebny psychiatra i to już, dopóki jeszcze nie doszło do jakiegoś nieszczęscia.
Już tylko włos dzieli nas od tego by ten psychopata wysłał, którąś ze swoich kukieł w jakąś tragiczną misję, lub odyebał coś podobnego.
Stosowne instytucje muszą się ocknąć zanim coś się stanie. Miejmy nadzieję, że ta eksmisja da jakiś pretekst do tego, jakąś podkładkę dla urzędników.

#wroniecka9
  • 5
@zygacz: @LyczakMichal: Taa, nawet śmiesznawe... Jeśli coś się stanie komuś z sekty to mi wisi, nawet chętnie obejrzę. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Ale jak ta cwana kanalia zasugeruje, którejś roślinie, że "buk jest rad, jeśli ukarasz bliźniego wroga swego" i to się faktycznie stanie, to mnie to nie będzie śmieszyło. Może i jestem #!$%@?, że oglądam ten serial, ale w przeciwieństwie do Woźnickiego nie jestem psychopatą.
@sypiam_w_zsypie: przy ataku pałką przez pastora Bielskiego salezjanie tłumaczyli się że to było w obronie Zbigniewa, który został zaatakowany przez warzywa. jeśli to byłaby prawda to by wyjaśniało czemu z tego zajścia nie ma żadnego filmiku (a przypominam że oni namiętnie nagrywają nawet włażenie po schodach przed mszą). być może to był atak testowy dla sprawdzenia oddania w sprawie czcigodnych oraz reakcji salezjanów