Wpis z mikrobloga

Chłop prawa jazdy nie zrobi bo irracjonalnie boi się samochodami jeździć pomimo wcześniejszego podchodzenia do egzaminu praktycznego a jeszcze bardziej boi się wracać do kolejnych podejsc po 2 latach przerwy. Studiować też się boi i nie lubi bo znajomych nie ma, nie może znaleźć sali na egzaminy i nie potrafi nauczyć się podstawowych rzeczy kierunkowych bo całe życie potrafił zrozumieć tylko wiedzę ogólną na podstawowym poziomie nie będąc z niczego bardzo dobry tylko przeciętny/lekko powyżej przeciętnej. Psychiczny wrak udający przed rodziną ze jeszcze jest ok chociaż to widać że jakiś cofnięty jestem w stosunku do reszty. Z dnia na dzień czuję jak społecznie staje się odpadem i oddałam się od wizji normalnego normickiego życia. Ehh i taki to chłopski los. Zniszczony przez irracjonalny strach i wieczne przygnębienie uniemożliwiające działanie.
#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
@Ezev: zrób te prawko, będziesz dobrym kierowcą!. Miałem dokładnie tak samo- nie czułem się za kierownicą i nie chciałem za bardzo kończyć kursu. Po namowach i 2 latach przerwy jakoś zdałem egzamin i do teraz nawet mandatu nie miałem. A to już od groma czasu minęło ..
  • Odpowiedz
@Jasiek-xD: to bardziej kwestia jakichs blokad psychicznych że spowoduje wypadek że to, że tamto nie wiem jak z tymi myślami walczyć mimo iż sporo jeździłem na jazdach i nawet wokół domu po mało ogleganych drogach w lesie
  • Odpowiedz